Bărbat omorât cu pumnii şi picioarele de doi necunoscuţi. Gestul oribil al agresorilor după ce l-au lăsat inconştient pe asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul bătut a decedat la spital. FOTO: Arhivă
Bărbatul bătut a decedat la spital. FOTO: Arhivă

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Baia Mare a murit după ce a fost bătut de un necunoscut. Tragedia s-a petrecut în 19 iulie, însă poliţiştii au făcut cazul public abia miercuri, 24 iulie.

Agresiunea a avut loc în cartierul Meda, din Baia Mare, pe strada Dragoş Vodă. Băimăreanul se deplasa pe bicicletă, moment în care a fost abordat de doi necunoscuţi. Unul dintre ei a sărit pe el cu pumnii şi picioarele, doborându-l pe asfalt. Bărbatul s-a lovit la cap şi a rămas inconştient, moment în care unul dintre cei doi l-a jefuit. 

Bărbatul a fost găsit de către trecători întins pe jos. Un echipaj medical l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş”, însă din nefericire starea bărbatului s-a agravat şi, în cursul serii de duminică, 21 iulie, a decedat.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile 

Cazul a fost preluat iniţial de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, autorii necunoscuţii fiind cercetaţi pentru vătămare corporală gravă şi tâlhărie. Însă, odată cu decesul bărbatului, încadrarea s-a schimbat în lovituri cauzatoare de moarte, iar cazul se află, în prezent, în atenţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. 

Între timp, cei doi bărbaţi au fost prinşi de către poliţişti, iar unul dintre ei a fost arestat.

„La data de 19 iulie, Poliţia a fost sesizată despre o agresiune comisă asupra unui bărbat, pe o stradă din municipiul Baia Mare. Victima, un bărbat de 59 de ani, a decedat la spital trei zile mai târziu, iar în urma autopsiei s-a stabilit că moartea acestuia a fost violentă, leziunile suferite fiind produse prin lovire. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de poliţişti, iar în 23 iulie, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Este vorba despre un băimărean în vârstă de 30 de ani”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Citeşte şi

FOTO Misterul „peştelui Piranha“ pescuit în Maramureş a fost elucidat. Are renume de „mâncător de testicule“ şi creşte până la un metru şi jumătate lungime

Cazul morţii unui băieţel român, nerezolvat nici după 20 de ani în Belgia. „I-au fost tăiate organele genitale, o mână şi un picior şi a fost pus într-o geantă”

Baia MarePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite