Bărbat drogat și jefuit, lăsat în pădure. Patru indivizi sunt arestați pentru tâlhărie

0
Publicat:

Patru persoane au fost arestate preventiv în Maramureș pentru tâlhărie calificată și furt calificat. Au drogat și au jefuit pe bărbat, apoi l-au dus și l-au lăsat în pădure. Omul nu mai ține minte nimic.

Mașina a fost indisponibilizată de către polițiști  FOTO IPJ Maramureș
Mașina a fost indisponibilizată de către polițiști FOTO IPJ Maramureș

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 9 august, când o femeie a sesizat poliția că soțul ei a fost drogat cu câteva zile înainte și jefuit. Ea a relatat polițiștilor că soțul ei, în vârstă de 29 de ani, din Cicârlău, se afla în Baia Mare pe bulevardul Traian, când a fost abordat de un bărbat necunoscut. Acesta l-a convins să urce într-o mașină ce era condusă de o femeie, iar pe bancheta din spate spune că se mai aflau trei persoane. Soțul femeii din Cicârlău a urcat în mașină pe locul din față, lângă conducătorul auto și s-au dus cu toții în comuna Satulung, unde au consumat alcool.

După ce au început să bea, bărbatul nu și-a mai amintit nimic. El s-a trezit a doua zi în pădurea de la Băița, dar fără bunurile personale pe care le avusese asupra lui. Mai mult, ajuns la domiciliu, a constatat că i-a dispărut suma de 1.000 de euro din locul în care îi ținea.

„Bărbatul de 29 de ani a reclamat faptul că, din momentul consumului de alcool, nu își mai amintește nimic și s-ar fi trezit a doua zi într-un loc necunoscut, respectiv în pădurea din Băița, fără bunurile personale. Ajungând la domiciliu, a constatat faptul că i-au fost sustrași din locul unde își ținea banii suma de 1.000 de euro”, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

„În continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca au fost identificate cinci persoane bănuite de comiterea faptelor,  fiind vorba de două femei de 17 și 35 de ani, respectiv trei bărbați de 21, 37 și 47 de ani, toți din Satulung”, mai arată Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

Joi, 1 septembrie, în urma unor percheziții domiciliare la adrese pe care le-ar fi putut folosi cei cinci, polițiștii au identificat și ridicat mai multe bunuri, dar și un autoturism.

Față de patru persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș. Acestea urma să fie prezentate în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Vineri, 2 septembrie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile asupra acestora.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite