Bărbat de 45 de ani din Sighet, acuzat că a violat o fată de 14 ani. A fost internat la Psihiatrie

0
0
Fata de 14 ani, violată de vun bărbat de 45    Foto: pexels.com
Fata de 14 ani, violată de vun bărbat de 45    Foto: pexels.com

Un bărbat de 45 de ani din Sighetu Marmaţiei este acuzat că a violat o fată de 14 ani. Poliţiştii au dispus internarea lui într-un spital de psihiatrie, pentru a se stabili dacă are discernământ.

Un bărbat de 45 de ani din Sighetu Marmaţiei, Maramureş, este bănuit că a violat o fată de 14 ani, în seara zilei de 19 iunie. Deocamdată nu se cunsoc mai multe detalii despre caz, însă poliţiştii spun că bărbatul este acum internat la Psihiatrie, pentru evaluarea psihologică.  

„Poliţiştii sigheteni împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au reuşit, în urma investigaţiilor efectuate, să probeze activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiu. Cercetările şi audierile efectuate, coroborate cu informaţiile exploatate de poliţişti, au stabilit comiterea de către bărbat a infracţiunii de viol asupra unei minore în vârstă de 14 ani, în seara zilei de 19 iunie a.c”, arată Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş. 

Poliţia specifică faptul că bărbatul a fost internat la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, secţia psihiatrie, în vederea efectuării unei evaluări psihologice, în funcţie de care vor fi luate măsuri.

Vă recomandăm să mai citiţi şi:

Presa de la Kiev: Sprijinul României pentru Ucraina merită o mai bună recunoaştere / Ce ajutoare au plecat din ţara noastră către statul vecin

Război în Ucraina. 15 morţi şi 16 răniţi după un bombardament în regiunea Harkov. Rafinărie de petrol din Rusia, atacată cu drone

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri