AUDIO Limbaj de mahala. Un deputat maramureşean îl descrie drept „dobitoc“ şi „berbec“ pe directorul Electrica Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Man, deputat PDL Foto: Arhivă
Mircea Man, deputat PDL Foto: Arhivă

După ce a rămas fără curent, din cauza unor lucrări în localitatea unde locuieşte, deputatul PDL Mircea Man a sunat la departamentul „Deranjamente“ al societăţii Electrica, unde a avut un limbaj nu tocmai civilizat. Recunoscând că nu peroana cu care a vorbit este vinovată, acesta şi-a revărsat nervii pe directorul sucursalei Baia Mare.


După ce şi-a prezentat iniţial funcţia, deputatul Mircea Man a ţinut telefonic un mic discurs despre fostul său coleg de partid, Doru Leşe, actualul director al sucursalei Electrica Baia Mare.  „Cand a luat contorul, cu un berbec ca Leşe Doru, nu m-aţi întrebat şi când imi luaţi lumina şi mi se topesc toate frigiderele şi toate astea, nu m-o anunţat nimeni. Despre ce vorbim?“, a spus deputatul.  
 

Deranjat de explicaţiile primite legate de anunţarea unor intervenţii în localitatea Rohia, deputatul a comis-o din nou. „Normal că din Rohia sun. Deci mi-aţi luat contorul când eu plătesc online toate lucrurile, cu un dobitoc ca şi Leşe Doru şi acuma când n-am curent dumneavoastră nu anunţaţi pe nimeni!”, a mai spus Mircea Man.  

Probabil într-o încercare de a-şi evidenţia din nou funcţia pe care o ocupă, deputatul PDL a spus că nu va face plângere la sediul Electrica, ci la „Comisia de Abuzuri pe care o conduc!”. 

Ponta: „Tokes are limbaj horthyst, împreună cu Macovei  reprezintă de 20 de ani interese antiromâneşti“

INFOGRAFIE Recunoaştem mincinoşii prin limbajul corpului

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite