A fost prins suspectul de crimă din Baia Mare. Un bărbat şi o femeie au fost înjunghiaţi în cartierul Gării

0
0
Suspectul de crimă din cartierul Gării, prins de anchetatori. FOTO: Arhivă
Suspectul de crimă din cartierul Gării, prins de anchetatori. FOTO: Arhivă

Presupusul autor al crimei din cartierul Gării din Baia Mare a fost identificat de către anchetatori. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost internat la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice.

Criminalul se numeşte Mălin Aurel Flaviu şi este o persoană fără adăpost, care îşi duce veacul în zona Gării din Baia Mare. Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc duminică, 3 martie, când suspectul a intrat într-o locuinţă închiriată în care locuia un băimărean şi concubina acestuia. Pe fondul consumului de alcool, între cei trei s-a produs o altercaţie, suspectul atacându-i pe aceştia cu cuţitul. Crima a fost descoperită de mama victimei, speriată că fiul ei nu mai răspunde la telefon de ceva vreme. 

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracţiunii de omor calificat, prevăzută si pedepsită de art. 188 alin.1 şi art. 189 alin. 1, lit. f, Cod Penal, într-un imobil situat pe strada Gării din Baia Mare, aceasta dobândind calitatea de suspect în cauză, în cursul acestei zile. De asemenea, persoana şi-a manifestat acordul pentru internarea la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, sens în care a fost condus de către poliţişti spre unitatea medicală menţionată”, a arătat Florina Meteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş. 

Tot în cursul zilei de luni, 4 martie, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi şi în privinţa unei alte crime petrecute în zona centrală a oraşului. În acest caz, întâmplarea nefericită a pornit de la un conflict conjugal în urma căruia un bărbat a fost ucis de către soţia sa. 

Citeşte şi

Un părinte din Iaşi îl acuză pe învăţătorul fiului său că i-ar fi corectat greşit lucrarea. „Tati, eu unde am greşit? Nu înţeleg“

Captură de 84 de kilograme de heroină la Sighetu Marmaţiei. Doi olandezi, reţinuţi

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite