33 de profesori au părăsit sala, iar o persoană a fost prinsă încercând să copieze la examenul de definitivat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii au susţinut examenul scris la concursul de definitivat. În Maramureş s-au înscris peste 200 de candidaţi, în o mare parte dintre aceştia au ales să renunţe la examenul de ieri. Mai mult, o tânără profesoară de educaţie fizică a fost prinsă încercând să copieze.

Luni, 225 de profesori s-au prezentat la centrele de examinare pentru a susţine proba scrisă la examenul de definitivat. Dintre aceştia, doar 191 de lucrări au rămas în concurs, după ce 33 de candidaţi au decis să părăsească sala după primirea subiectelor, însă a existat şi un caz mai puţin fericit.

Încercând să obţină o notă de trecere, o femeie a apelat la o fiţuică şi a fost prinsă profesorii supraveghetori. Aceasta a fost eliminată din examen, fiind de asemenea exclusă şi din concurs. „S-a depistat şi s-a întocmit proces-verbal de către profesorii supraveghetori, dar totul a decurs normal, deci nu s-a perturbat cu absolut nimic activitatea din sala de examen”, a spus Mircea Coroiu, vicepreşedintele comisiei de examen. 
 

Primele rezultate ale examenului de definitivat vor fi afişate sâmbătă, 19 iulie, urmând să fie înregistrate eventualele contestaţii. Rezultatele finale vor fi făcute publice publice în data de 24 iulie.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite