Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a primit  premiul de excelenţă pentru comunicare on-line eficientă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a primit  premiul de excelenţă pentru comunicare on-line
Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a primit  premiul de excelenţă pentru comunicare on-line

În cadrul Galei Edumanager, ediţia a III-a, desfăşurată pe 16 noimebrie 2015, în Bucureşti, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a primit Premiul de Excelenţă pentru Comunicare on-line eficientă.

Instituţia băcăuană a fost reprezentată la eveniment de Cristina Cîrtiţă-Buzoianu, conferenţiar universitar şi  prorector cu etica şi imaginea Universităţii. Comunicarea on-line joacă un rol important, în contextul dezvoltării tehnologiilor informaţionale actuale. „Pentru comunicarea cu studenţii sunt utilizate diferite tipuri de instrumente web 2.0. Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău îşi promovează toate evenimentele în mediul online, în diferite formate. Astfel, Universitatea găzduieşte un post de radio studenţesc online, Radio UNSR Bacău (cu acoperire naţională, un post de televiziune studenţesc (Academic TV) şi a definit recent un Manual de Identitate Vizuală, menit să redea specificul mediului academic băcăuan şi să contribuie la crearea unei culturi organizaţionale. Toate aceste realizări au fost incluse în Anuarul cu proiecte de referinţe în Educaţie în anul 2015“, a precizat Cristina Cârtiţă Buzoianu.

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a primit şi în ultimii ani premii la Gala Edumanager. Instituţia băcăuană a primit în 2013 premiul de excelenţă pentru schimburi şi proiecte internaţionale, iar în 2014 premiul de excelenţă pentru organizarea celor mai complexe evenimente proprii.

EduManager este un portal românesc dedicat conducătorilor instituţiilor de învăţământ din România.  În site există informaţii despre cele mai importante instituţii aflate în subordinea sau în colaborare cu Ministerul Educaţiei din România. Platforma oferă şi posibilitatea comunicării directe între managerii instituţiilor de invăţământ,  conducătorii instituţiilor publice şi unele companii care activează în domeniul educaţional şi cultural. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite