Un copil de zece ani din Bacău a ajuns la spital cu dureri de cap. Învăţătoarea este acuzată că i-a aplicat o „corecţie“ cu rigla

0
0

Un băieţel de doar zece ani, elev în clasa a IV-a la şcoala din satul Dumbrava, comuna Răchitoasa, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău cu dureri cumplite de cap.

Copilul se află în plasament la o familie, mama sa fiind plecată în străinătate de mai mult timp, iar tatăl a decedat. Totul s-a petrecut vineri, când învăţătoarea l-ar fi „altoit” cu palma peste cap, deoarece s-ar fi hârjonit în recreaţie.

La scurt timp, băieţelul a fost dus la Spitalul din Podu Turcului şi de acolo, transferat la Spitalul Judeţean din Bacău.

Totodată, sătenii din comună afirmă că micuţul a fost operat la cap în urmă cu o lună, după ce a fost lovit de un cal. Poliţiştii au declanşat o anchetă şi aşteaptă rezultatul dat de medici pentru încadrarea juridică a faptei.

“Am fost sesizaţi despre caz în cursul după-amiezii de marţi, de către asistentul social de la Răchitoasa. Şi noi am demarat o anchetă”, a declarat Alina Iftode, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială Bacău.

Alte articole:

VIDEO Cum reacţionează băcăuanii în cazul unei tâlhării

Amenzi de peste 100.000 de lei date de poliţiştii băcăuani în weekend

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite