Trei băcăuani făceau trafic de droguri în două judeţe. Cu cât vindeau gramul de cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Trei persoane din Bacău au fost reţinute pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. Suspecţii vindeau cocaină în judeţele Bacău şi Vrancea.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorii DIICOT Vrancea, au efectuat marţi, 2 august, două percheziţii domiciliare, în judeţul Bacău, la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.  

”În urma descinderilor, care au vizat şi maşina folosită de una dintre persoanele bănuite, au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 130 de grame de cocaină, 3.600 de euro, 3.000 de lire sterline, 9.200 de lei, bijuterii din aur, în cantitate de aproximativ 150 de grame, un autoturism de lux şi 5 telefoane mobile”, au precizat anchetatorii.

Potrivit IPJ Vrancea, din cercetări a reieşit că trei persoane, din judeţul Bacău, ar fi procurat, transportat, deţinut, oferit şi vândut diferite cantităţi de cocaină (contra sumei de 100 euro/gram) unor consumatori din judeţele Bacău şi Vrancea. 

Cele trei persoane au fost duse la audieri şi, în urma administrării materialului probator, DIICOT Vrancea i-a reţinut pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Sute de români s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin de haine second-hand. Au smuls şi hainele de pe manechine

Român condamnat pentru că i-a dat foc nevestei. Ea îl acuzase de incest, apoi l-a iertat pentru tot

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite