Tineri bătuți în trafic la Bacău, după o șicanare, de un șofer care avea permisul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au au avut nevoie de îngrijri medicale după ce au fost loviți în trafic de șoferul unei mașini, în urma unei șicanări în trafic. Bărbatul a fost identificat ulterior de polițiști, care au stabilit că acesta a șofat, deși avea permisul suspendat.

Doi tineri au fost loviți de un șofer cu permisul suspendat FOTO arhivă Adevărul
Doi tineri au fost loviți de un șofer cu permisul suspendat FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr din localitatea băcăuană Mărgineni a sunat miercuri, 24 august, la 112 pentru a reclama faptul că el și prietenul lui au fost loviți de un bărbat, pe fondul unei șicanări în trafic. Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Mioriței cu 9 Mai din municipiul Bacău.

Cei doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite și au fost transportați la spitalul din Bacău. Polițiștii l-au identificat la scurt timp pe agresor. Este vorba despre un bărbat care nici măcar nu ar fi trebuie să se afle la volan în acel moment. El le-a prezentat polițiștilor o dovadă de reținere a permisului fără drept de circulație, motiv pentru care s-a ales acum cu dosar penal pentru lovire și alte violențe, amenințare și conducere fără permis.

Bătăile în trafic, la ordinea zilei în România

Șicanările și bătăile pe șoselele din România au intrat în cotidian, tot mai multe incidente de acest fel.

Pe 24 aprilie 2022, mai multe persoane s-au ales cu dosare penale după ce şi-au făcut dreptate în traficul bucureştean cu sprayul paralizant şi cu toporul. Totul a pornit de la o şicanare în trafic.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei, după ce unul dintre şoferi i-a tăiat celuilalt calea. Din maşină au coborât doi bărbaţi, iar unul dintre ei a aruncat cu un topor spre cealaltă maşină.

Şoferul acesteia a dat cu spatele, lovind maşina din care au ieşit cei doi şi avariind şi alte automobile aflate în trafic.

În acel moment, şoferul primei maşini a folosit un spray paralizant. Imaginile filmate cu o cameră de bord au ajuns la poliţişti, care le-au deschis dosare penale celor trei bărbaţi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite