Şoferul care i-a şicanat pe tirişti la Oituz, internat la psihiatrie. Bărbatul a fost părăsit de soţie pentru că era violent

0
0

Bărbatul filmat în trafic în curbele de la Oituz Breţu în timp ce a şicanat, pe 13 martie, conducătorul unui TIR, a fost internat zilele trecute la secţia de psihiatrie din Oneşti. Conducătorul maşinii BC-06-PNP a mai fost filmat în timp ce manifesta un comportament agresiv, inexplicabil, într-o parcare de la Poiana Sărată.

Un oneştean, care a făcut spectacol în curbele periculoase de la Oituz-Breţcu, pe 13 martie, când a şicanat un şofer al unui tir, a fost internat la psihiatrie. Cu o zi înainte, el a fost filmat în timp ce-şi manifesta nervozitatea în popasul de la Poiana Sărată, unde a agresat un alt conducător auto. „Pe 14 martie a ajuns la psihiatrie, adus de poliţişti şi jandarmi“, a spus medicul psihiatru Dan Ciobanu, de la Oneşti, pentru emisiunea Observator. Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul fusese părăsit de soţie, care a obţinut un ordin de restricţie, după ce acesta a avut un comportament violent. În cazul lui se va efectua o expertiză, iar dacă aceasta va confirma că este prea periculos pentru a mai conduce un vehicol, i se va interzice acest drept.

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite