Raid al poliţiştilor în Moineşti. Infractori şi cerşetori îşi fac veacul pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Moineşti au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite şi prevenirea accidentelor rutiere.


La data de 21 iunie a.c., 46 de poliţişti, de ordine publică, rutieri şi de investigaţii criminale din Moineşti au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite şi respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia desfăşurării acţiunii, poliţiştii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 28.540 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de 1195 de lei.

De asemenea, poliţiştii au constatat 12 infracţiuni flagrante şi au depistat 6 autori de infracţiuni.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Bereşti-Tazlău care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Moineşti.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de patru ani şi o lună pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol, violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Imagine indisponibilă

De asemenea, poliţiştii au depistat şi identificat doi tineri, de 20 şi 23 de ani, din Moineşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt. Din cercetări a rezultat că tinerii ar fi sustras în data de 19 mai a.c., de pe pervazul geamului unei societăţi comerciale din comuna Ardeoani, un portofel în care erau documente, carduri bancare şi suma de 700 de lei.Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un tânăr de 28 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 3 m.c.material lemnos, esenţă fag pentru care nu deţinea documente de provenienţă şi transport.

Materialul lemnos în valoare de 750 de lei a fost predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Asău, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite