Prezervative pline cu alcool în Penitenciarul Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginaţia deţinuţilor de la Penitenciarul Bacău, dar şi a rudelor acestora nu cunoaşte limite. Agenţii de la unitatea băcăuană au descoperit cu stupoare la controlul efectuat asupra unei femei venite în vizită la o persoană privată de libertate că în cutiile cu suc erau introduse prezervative încărcate cu alcool.

Agenții Penitenciarului Bacău au făcut ieri o descoperire care i-a luat prin surprindere la unul dintre vizitatorii veniți la un deținut.

Vizitatorul avea trei cutii cu suc a câte doi litri fiecare, care aveau în interior câte două prezervative umplute cu alcool şi destinate unei persoane private de libertate, arestată preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", ne-a declarat inspector Mădălina Mătăsaru, purtător de cuvânt Penitenciarul Bacău.

Cea care a încercat să introducă alcool în penitenciar este o femeie din județul Neamț. Magdalena Dragomir a fost dată pe mâna judecătorului delegat care i-a interzis să mai intre în unitatea de detenţie pentru următoarele şase luni.

"Mai mult decât atât, judecătorul delegat a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău pentru a o cerceta pentru introducerea de obiecte interzise în penitenciar", ne-a mai spus Mădălina Mătăsaru.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite