Planul roşu de intervenţii, activat în judeţul Bacău. Un autocar cu 27 de persoane, implicat într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile au declanţat planul roşu de intervenţii
Autorităţile au declanţat planul roşu de intervenţii

Accidentul a avut loc în localitatea Bîrsăneşti, aflată între municipiile Bacău şi Oneşti. Mai multe echipaje de intervenţie acţionează la faţa locului.

UPDATE 1: 13 persoane au necesitat îngrijiri medicale. Una dintre victime a fost descarcerată şi, potrivit oficialilor, prezintă „multiple traumatisme”, alte nouă persoane s-au ales cu răni uşoare în urma impactului, iar alte trei au suferit atacuri de panică.

Toate cele 13 victime ale accidentului rutier au fost transportate la spital, unde primesc îngrijiri medicale.

UPDATE: "Zece persoane au fost rănite în urma unui accident în care a fost implicat un autobuz. La bordul maşinii de transport în comun se aflau 27 de persoane. Cel puţin opt ambulanţe au fost trimise la faţa locului. ”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Bacău, Andrei Grecu

Un accident de circulaţie în care au fost implicate un autocar în care se aflau 27 de persoane şi un autoturism a avut loc luni, după ora 13.30, în judeţul Bacău, în localitatea Bîrsăneşti, aflată între oraşele Bacău şi Oneşti.

Potrivit ISU Bacău, autorităţile au aprobat planul roşu de intervenţii. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale, din care una este încarcerată.

Nu se cunosc deocamdată circumstanţele producerii accidentului.

Vom reveni cu amanunte.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite