GALERIE FOTO Monica Gabor în vizită la bunici, după nouă ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a revenit în satul bunicilor, la Gâşteni, alături de fiica ei, Irina. Împreună au vizitat grajdul vacii, s-au jucat în fân şi au mângâiat  bobocii din curte.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, din dantelă şi mătase, transparentă în zona superioară şi cu părul lăsat pe spate, Monica Gabor s-a întors ieri la casa bunicilor din satul Gâşteni, comuna Răcăciuni, la aproape 30 de kilometri de Bacău. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a fost însoţită în pelerinajul ei de fiica Irina, sora Ramona şi tatăl Emil.

Ei au coborât dintr-un Mercedes crem cu număr de Bucureşti. În timp ce sătenii au primit-o cu entuziasm, poliţia nu a slăbit-o nicio clipă din ochi. De la aproximativ 100 de metri distanţă, ea a fost monitorizată în permanent de un echipaj al poliţiei. Zeci de copii din sat au venit să le vadă pe Monica şi Irina. 

Modelul a fost înconjurat tot timpul de dragostea sătenilor care îşi făceau semnul crucii când o vedeau şi îi strigau că este frumoasă. Copiii din sat nu şi-au luat însă nicio clipă ochii de la Irina, fetiţa Monicăi. „Se vede că este venită de la Bucureşti. Este atât de frumos îmbrăcată!“, a spus un băieţel care se juca cu Irina.

image

S-au jucat cu puii şi au mers la vacă în şură

Monica a intrat preţ de câteva clipe în barul mătuşii sale, aflat lângă casa bunicilor. În tot acest timp fetiţa ei a rămas cu ceilalţi copii din sat şi s-au jucat cu puii de găină şi au mângâiat vaca. După ce Monica a ieşit din bar, a dus-o personal de mână pe Irina în grajd. Încercând să evite baliga care se afla peste tot, fosta soţie a lui Irinel a ajuns în cele din urmă la coada vacii. Când să mângâie vaca, animalul s-a ridicat în picioare, moment în care Monica şi-a luat repede fetiţa în braţe pentru a o proteja. Sătenii s-au minunat de vizita neaşteptată a fostei soţii a lui Irinel Columbeanu, mai ales că aceasta nu a mai ajuns la Răcăciuni de ani buni.

Bomboane pentru copii

„Nu am mai văzut-o de nouă ani pe Monica. Doamne, dar ce frumoasă s-a mai făcut! E mai frumoasă decât la televizor! Şi când mi-o amintesc cum era când venea pe aici şi avea doar câţiva ani! Nici nu ne imaginam că va ajunge atât de departe în viaţă!“, a spus Anton Doboş, un sătean de 58 de ani. Omul nu a omis să facă referire şi la Irinel Columbeanu. „Ce norocos a fost Irinel şi ce femeie frumoasă a pierdut!“, a mai spus ţăranul.

La plecare, vedeta a împărţit bomboane copiilor din sat dintr-o pungă pe care o avea în maşină. Dulciurile erau aduse tocmai de la Bucureşti. Cu toţii i-au mulţumit pentru gestul făcut şi, în timp ce mâncau bomboane, au rugat-o să mai treacă pe la ei. Monica i-a pupat pe obraz pe toţi micuţii care au venit să o vadă, şi-a strâns în braţe mătuşa şi toate rudele care au petrecut-o la poarta casei.

„La revedere şi să mai vii pe la noi!“, au strigat sătenii în urma maşinii care a demarat în trombă. Din peisaj a lipsit, Veronica, mama vedetei.  În tot acest timp, bunica a refuzat să iasă din casă, deşi, la un moment dat, nepoata sa a rugat-o să vină până în drum şi să o petreacă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite