Examen final pentru absolvenţii cursului de combatere a rasismului şi discriminării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Sâmbătă, de la ora 10:00, la Centrul "American Corner" din Bacău sunt testaţi cursanţii care au urmat programul "Holocaust, combaterea rasismului şi discriminării"

La cursuri au participat profesori de ştiinţe socio-umane şi diriginţi din învăţământul preuniversitar.

Programul de formare este parte integrantă a proiectului naţional ”Educaţie pentru viitor prin înţelegerea trecutului: pregătirea formatorilor de profesori în domeniul istoriei Holocaustului”, iniţiat şi organizat de Ambasada S.U.A. la Bucureşti, Muzeul Holocaustului de la Washington, Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel" şi de Ministerul Educaţiei.

În ultima perioadă Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău a organizat o serie de evenimente notabile, în parteneriat cu Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România – „Elie Wiesel”. Şi în acest an şcolar vom organiza împreună, la Bacău, o serie de evenimente, precum programul de formare continuă, acreditat de Ministerul Educaţiei, “Holocaust, combaterea rasismului şi discriminării,  a declarat profesorul Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic Bacău.
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite