Dumitru Sechelariu rămâne deocamdată la Spitalul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Sechelariu, în vârstă de 54 de ani, are probleme grave de sănătate FOTO Adevărul
Dumitru Sechelariu, în vârstă de 54 de ani, are probleme grave de sănătate FOTO Adevărul

Fostul primar al municipiului Bacău, Dumitru Sechelariu, va mai rămâne internat şi în următoarele zile la Spitalul de Urgenţă Floreasca, însă medicii nu exclud transferul la o clinică medicală din străinătate.

Bogdan Opriţa, medic şef UPU de la Spitalul Floreasca şi coordonator SMURD, afirmă că Dumitru Sechelariu (54 de ani) va mai sta în următoarea perioadă internat în spitalul bucureştean.

Totodată, el a mai adăugat că fostul edil împreună cu familia sa şi-au manifestat dorinţa ca medicii să nu facă public diagnosticul bolii sale, sau orice alte aspecte despre starea de sănătate.

Informaţii despre evoluţia medicală a lui Sechelariu vor fi făcute publice doar de către Nicuţa Manea Câţu, avocata familiei.

În plus şeful UPU de la Spitalul Floreasca a mai adăugat că este posibil ca Dumitru Sechelariu să fie transferat la o clinică din afara ţării.

“Este posibil să plece undeva, la un alt spital. Nu ştiu în ce ţară, nu ne-a anunţat nimeni. Oricum, atunci când va părăsi spitalul vom face declaraţii în acest sens. Nu suntem absurzi! Până atunci, trebuie să respectăm dorinţa familiei Sechelariu”, a afirmat medicul Opriţa.
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite