Doi bărbaţi din judeţul Bacău, dispăruţi de trei zile în accidentul din Canalul Mânecii

0
0
Irinel Popovici şi Mircea Ilie sunt dispăruţi în accidentul din Canalul Mânecii
Irinel Popovici şi Mircea Ilie sunt dispăruţi în accidentul din Canalul Mânecii

Mircea Ilie şi Irinel Popovici, ambii din judeţul Bacău, sunt daţi dispăruţi după ce barca cu care au plecat în larg a fost lovită de un vas comercial. În ciuda căutărilor făcute de Paza de Coastă, aceştia nu au fost găsiţi iar şansele lor de a mai fi în viaţă sunt minime.

Elvis Cojocariu (45 de ani) este singurul supravieţuitor al accidentului din Canalul Mânecii. Cei patru români care au plecat cu o mică ambarcaţiune la pescuit au încercat să înoate în apa rece după ce vasul în care se aflau a fost scufundat de o navă comercială.
După un timp, Elvis Cojocariu a reuşit să ajungă la o geamandură, de care s-a ţinut câteva ore, până când a fost observat de echipajul unei alte nave. În scurt timp a fost găsit, înecat, Traian Dumitrache, de 51 de ani. Britanicii au continuat căutările, dar fără niciun succes în cazul celor doi români, ambii din Bacău, Mircea Ilie şi Irinel Popovici.
Familia şi prietenii celor doi băcăuani le-au adresat rugăciuni şi mesaje de susţinere pe Facebook. „Să fi reuşit cumva să scape, şansele sunt mici. Dumnezeu e mare. Poate s-a întâmplat o minune!", spune fiica lui Mircea Ilie. În barca cu care Mircea Ilie a plecat să pescuiască se afla şi cumnatul său, Irinel Popovici, de loc din Palanca, plecat în Brighton la muncă.

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite