Delicvenţii din Centrul Educativ de la Târgu Ocna au sărbătorit Dragobetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei peste 60 de minori din Centrul Educativ de la Târgu Ocna au sărbătorit Dragobetele, adică  Ziua îndrăgostiţilor, în varianta românească.

Concret, sărbătoarea iubirii şi tinereţii a fost serbată şi de minorii aflaţi în Centrul Educativ  Târgu Ocna, alături de elevi de la Liceul Tehnologic “Costache Negri”.

Astfel, luni, începând cu ora 12.00, în sala de festivităţi a Centrului Educativ, tinerii delicvenţi au dansat, au cântat şi au participat la tot felul de jocuri recreative. În plus, cei mai talentaţi în creaţii literare au realizat poezii, dar şi pasaje de proză.  Cele mai bune creaţii au fost răsplătite cu premii şi diplome.

Activităţile fac parte din calendarul anual, scopul acestora fiind de dezvoltare în rândul minorilor a unor comportamente prosociale, de dezvoltarea a abilităţilor de comunicare şi de socializare, precum şi de dezvoltare a interesului pentru obiceiurile străvechi ale poporului român, a declarat Nicoleta Triandafil, purtător de cuvânt al Centrului Educativ din Tg. Ocna.

   Alte articole:

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite