Crimă în stil mafiot la Bacău. Bărbat ucis cu patru focuri de armă în scara unui bloc

0
0
Un bărbat a murit ucis în scara unui bloc
Un bărbat a murit ucis în scara unui bloc

Deşi i s-au aplicat manevre de reuscitare, bărbatul împuşcat a murit. Agresorul a reuşit să fugă de la locul faptei. Poliţia cercetează faptele şi a întocmit deja un cerc de suspecţi.

Un bărbat a murit luni seara, 9 martie, după ce a fost împuşcat de un alt bărbat în scara unui bloc din municipiul Bacău.

Poliţia a fost anunţată, prin numărul de urgenţă 112, de o femeie care era acolo şi care a spus că a auzit patru focuri de armă şi zgomote în scara blocului.

La faţa locului au ajuns la scurt timp şi medicii de la Ambulanţă, care au efectuat manevre de resuscitare ale persoanei găsite la faţa locului. Din păcate, bărbatul împuşcat a murit al scurt timp, rănile produse de gloanţe fiind deosebit de grave. 

Agresorul a reuşit să fugă de la locul crimei, identitatea lui nefiind cunoscută. Se analizează imaginile de la mai multe camere de supraveghere din apropierea blocului unde s-a produs agresiunea.

Nu se cunoaşte deocamdată mobilul crimei, iar poliţia face cercetări pentru depistarea criminalului. A fost conturat deja un cerc de suspecţi, care sunt în curs de verificare. 

Mai multe - Bacău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite