Ciocnire frontală între două mașini în Traian, Bacău. O persoană a fost rănită grav

0
Publicat:

Un grav accident rutier a avut loc joi, 1 septembrie, în comuna Traian din Bacău. Două mașini s-au ciocnit frontal, iar o persoană a suferit multiple traumatisme și a fost transportată la spital.

Mașinile implicate în accident au fost serios avariate FOTO ISU Bacău
Mașinile implicate în accident au fost serios avariate FOTO ISU Bacău

În cursul dimineții de 1 septembrie, un apel primit la 112 anunța producerea unui accident rutier în localitatea Traian, județul Bacău.

De urgență, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Una dintre acestea, conștientă, cu multiple traumatisme, a fost transportată la spital de către echipajul SMURD”, au precizat reprezentanții ISU Bacău.

O persoană a fost grav rănită în accident FOTO arhivă Adevărul
O persoană a fost grav rănită în accident FOTO arhivă Adevărul

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Cinci persoane rănite într-un alt accident

Un grav accident rutier a avut luni, 29 august, în comuna băcăuană Faraoani. Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină, în urma unui apel primit la numărul unic de urgență 112, la locul accidentului.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea, o ambulanță SMURD și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Bacău.

În accident au fost implicate trei autoturisme, iar cinci persoane au suferit multiple traumatisme și au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță Bacău.

Pompierii au asigurat măsuri PSI în zona din vecinătatea locului unde s-a produs evenimentul rutier. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Victimă descarcerată

Alte patru persoane au fost rănite, joi, 18 august, pe raza localităţii Măgura, judeţul Bacău, în ciocnirea dintre o maşină şi un camion. O victimă a fost încarcerată, iar pompierii au intervenit cu mai multe echipaje.

„În urma accidentului au rezultat 4 victime, din care una a necesitat măsuri de descarcerare. Toate victimele sunt conştiente, cu multiple traumatisme şi contuzii”, au transmis reprezentanţii ISU Bacău.  

Victimele au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău. Poliţiştii au deschis dosar penal și în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. 

Un nou accident pe „drumul morții”

Un alt accident rutier grav a avut loc miercuri, 17 august, în comuna băcăuană Nicolae Bălcescu, pe E85. Poliţiştii au stabilit că o șoferiţă de 36 de ani, din localitatea amintită, în timp ce conducea un autoturism pe E85, pe directia Bacău–Sascut, la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 45 de ani.

Trei persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier, fiind vorba de cele două şoferiţe şi o pasageră  din localitatea Faraoani. Cele două conducătoare auto nu au consumat alcool.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău.

„În urma accidentului dintre două autoturisme au rezultat 5 victime, dintre care: o victimă descarcerată, conştientă, şi preluată în vederea transportului la spital de către echipajul SAJ; o victimă preluată în vederea transportului la spital de al doilea echipaj SAJ; o victimă preluată în vederea transportului la spital de către echipajul SMURD şi 2 victime, minore, au fost evaluate de către echipajul SMURD şi au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite