Băcăuanii vor zbura cu Balonul Orange în Parcul Catedralei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre ei au completat taloane în Orange shop-uri, iar alții au cumpărat minim cinci cărți de la Caravana Adevarul. Pentru a urca astăzi și mâine în nacelă s-au înscris peste 1.000 de tineri. În urma extragerii care a avut loc ieri seară, Orange a desemnat 70 de căștigători.

Caravana "Cinci săptămâni în balon" va ajunge astăzi în Parcul Catedralei. Băcăuanii cu mic cu mare vor avea șansa să se ridica cu balonul Orange la o distanță de 20 de metri de pământ pentru a vedea orașul de sus.

Persoanele care vor face acest lucru au completat în prealabil taloane în Orange shop-uri sau au cumpărat minim cinci cărți de la Caravana Adevarul venită special pentru acest eveniment în aceeași locație.

"Pentru a urca în nacelă s-au încris în magazinele noastre circa 1.000 de persoane. Ieri seară dintre acestea, în urma unei trageri la sorți, au fost selectați 70 de oameni să urce în balon astăzi și mâine. Acestora li se adaugă alți doritori care vor cumpăra minim cinci cărți de la Caravana Adevarul", ne-a explicat Anca Manolache, Orange Shop Manager Real.

CITEȘTE ȘI

Bacău: Balonul Orange a survolat împrejurimile lacului Răcăciuni (GALERIE FOTO)

Vezi Bacăul de sus!

Căștigătorii concursului s-au arătat încântați de inițiativa Orange.

"Abia am așteptat să mă sui în balon. Am zburat în tinerețe cu planorul și cu avionul dar niciodată cu balonul. Eu cred că sunt cel mai în vârstă câștigător dar sper că asta nu va fi nicio problemă. Abia aștept", ne-a spus Emil Bufnilă, un băcăuan de 78 de ani, câștigătorul unei plimbări cu balonul.

Și Liviu Terinte abia așteaptă să se suie în nacelă, mai ales că este fotograf de profesie. "Sunt nerăbdător să văd duminică Bacăul de sus. O să fac multe fotografii. Nu mă așteptam să câștig, dar se pare că norocul mi-a surâs", a zis tânărul.

Balonul va fi în Piața Catedralei atât sămbătă cât și duminică între orele 14.00 și 21.00. Cei interesați să cumpere cărți din colecția Jules Verne vor scoate din buzunar 11.99 de lei. Persoanele care vor cumpăra minim cinci volume se înscriu direct pentru tragerea la sorți pentru desemnarea celor care vor urca în Balonul Orange.

Zborul nu va fi afectat de condițiile meteorologige decât dacă va ploua puternic și vântul va depăși 5 m/s.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite