Băcăuan omorât în bătaie de cumnat şi de un adolescent. Doi copii au rămas orfani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Doi copii din comuna băcăuană Bârsăneşti au rămas orfani de tată, acesta fiind ucis în bătaie. Suspecţi sunt cumnatul bărbatului şi un tânăr de 18 ani. Cei trei s-au luat la ceartă după o zi de muncă.

Bărbatul ucis avea 29 de ani. Împreună cu cumnatul său, de aceeaşi vârstă, şi cu băiatul de 18 ani, au lucrat împreună, în curtea unuia dintre ei. La final, au plecat să ducă o căruţă cu lemne la o stâna din apropiere. Aici, s-a iscat o ceartă între ei şi s-a ajuns la crimă.

Victima a fost lovită de mai multe ori de către cei doi şi abandonată în căruţă. Agresorii l-au anunţat abia a doua zi pe un frate al victimei de moartea bărbatului.

Soţia bărbatului spune că nu îşi va ierta niciodată fratele pentru că i-a luat viaţa soţului său. Doi copii, de 7 şi respectiv 9 ani, au rămas fără tată.

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatul necropsiei pentru a afla cu exactitate cauza morţii. Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru omor şi urmează să fie audiaţi pentru a spune de la ce a pornit cearta care a dus la crimă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă după o discuţie despre sex. Şi-a ucis verişoara când i-a spus că îl va reclama pentru viol

Român achitat de acuzaţia de crimă, deşi a luat viaţa unui om. Ce este excesul neimputabil şi cui i se aplică

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite