Femeie condamnată la 40 de ani de închisoare după ce a înscenat sinuciderea iubitului ei pentru a-i moşteni averea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

O femeie din Australia a fost condamnată la 40 de ani de închisoare pentru crimă după ce a înscenat sinuciderea partenerului de viaţă pentru a-i moşteni averea. Aceasta a căutat pe Google cum să comită crima perfectă, a uitat să-şi „şteargă” toate urmele, iar anchetatorii au descoperit crima macabră după ce au efectuat o percheziţie informatică, potrivit The Guardian.

Natasha Beth Darcy, în vârstă de 46 de ani, l-a sedat şi gazat pe Mathew Dunbar, 42 de ani, pe 2 august 2017. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în pat, în casa lui din oraşul Walcha. Iubita lui a aranjat scena crimei în aşa fel încât să pară că a fost vorba de o sinucidere, însă a scăpat din vedere câteva detalii ce au dat-o ulterior de gol.

După o percheziţie informatică, anchetatorii i-au descoperit căutările femeii pe Google: păianjeni roşii ucigaşi, ciuperci mortale şi sintagme precum „cum să comiţi o crimă perfectă”, potrivit Digi24. 

După ce au fost puse cap la cap toate probele, femeia a fost condamnată luni la 40 de ani pentru crimă, cel mai devreme putând fi eliberată condiţionat în 2047. Judecătoarea Julia Lonergan a catalogat crima ei drept „stângace şi urâtă”.

„Pe măsură ce timpul trecerea, abuzul emoţional şi atacurile fizice s-au transformat într-o metodă mai concentrată şi mai sigură pentru a obţine rezultatul dorit. Infractoarea a fost insensibilă, necruţătoare şi fără inimă în atingerea scopului ei de a scăpa de Mathew. Minciunile şi metodele ei au fost stupide, neîndemânatice şi urâte, dar au reuşit, din păcate, să-şi atingă obiectivul - moartea lui Mathew. Însă infractoarea nu a ştiut să-ţi acopere urmele”, a spus Julia Lonergan.

Ea a mai adăugat că Darcy ar merita să fie închisă pentru tot restul vieţii, având în vedere că a exploatat şi manipulat în totalitate relaţia pentru câştiguri financiare.

Darcy şi Mathew s-au cunoscut în 2014, pe un site de întâlniri, dar în scurt timp femeia a început să facă presiuni asupra iubitului ei pentru ca acesta să-şi schimbe testamentul, iar ea să fie singura moştenitoare a proprietăţii de de 3,5 milioane de dolari.

Cu ani înainte, Darcy a mai fost condamnată pentru că şi-a agresat fostul soţ, pe care l-a lovit cu un ciocan în cap în timp ce dormea. După câteva zile, l-a sedat şi a incendiat casa, însă acesta s-a salvat la timp.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite