Bacau: Cupa României // FCM BACĂU – PETROLUL PLOIEŞTI 2-3 (0-1)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Bacău a părăsit cu capul sus Cupa României, după un meci de zile mari cu Petrolul Ploieşti, ce a readus spectatorilor prezenţi în tribunele Municipalului bucuria de a savura un spectacol fotbalistic de calitate.

Scorul a fost deschis de oaspeţi în minutul 20, când Gafiţa a centrat de pe stânga şi l-a găsit nemarcat pe Păun în mijlocul careului, fundaşul ploieştean finalizând printr-o lovitură de cap. Băcăuanii s-au aruncat în atac, dar s-au lovit de forma bună a portarului Vlad şi a fundaşului central Bozga. Insistenţa gazdelor s-a regăsit pe tabela de marcaj în minutul 57, după o centrare a lui Luncanu de pe stânga, recentrare a lui Lipovanu şi şut din vole Curiliuc pentru 1-1 şi relansarea partidei. În minutul 60, Budescu a driblat cu uşurinţă apărarea băcăuană şi a finalizat cu un şut din 8 metri, readucând Petrolul în avantaj. Acelaşi Budescu a reuşit să mai înscrie odată peste 3 minute, cu un şut plasat din mijlocul careului. Gazdele nu au dezarmat la acest scor şi au reuşit să micşoreze decalajul printr-un gol al lui Boghian, în minutul 69, cu un şut aproape de vinclu. A urmat o dominare aproape totală a gazdelor, care nu au mai reuşit însă să revină până la final, dar au lăsat o impresie frumoasă din perspectiva noii ediţii de campionat în care şi-au propus promovarea în Liga a 2-a.

image

FCM BACĂU: Roca - Apostol, Lozneanu, Ursu, Eudean - Lipovanu, Bursuc, Menghia (min. 51 Boghian), Luncanu - Doboş (min. 64 Mihălăchioaie)- Vraciu (min. 36 Curiliuc). Antrenor: Gheorghe Poenaru.

PETROLUL: A. Vlad - Burlacu, Păun, Bozga, P. Stoica - Neagoie, Stănescu (min. 64 Fl. Dumitru) - C. Stoica, Cr. Vlad, Gafiţa (min. 55 Budescu) - M. Ene (min. 82 Benga). Antrenor: Valeriu Răchită.

Arbitru: Daniel Decă (Brăila). Asistenţi: Cătălin Teodor (Brăila), Cătălin Guloiu (Tisău - BZ). Rezervă: Mihai Harabagiu (Bacău). Observator: Iosif Olah (Sf. Gheorghe).

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite