Bacău: Circul Safari dă spectacol de zile mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acrobații Circului Safari vor încâta publicul băcăuan până luni. Circarii vor aduce în arenă animale dar și reptile exotice.

Aproximativ 70 de animale exotice vor putea fi admirate de băcăuani în acest weekend, în parcarea Real. Aici a fost amplasat cortul Circului Safari, care va oferi câte două spectacole de senzație pe zi cu păianjeni uriași, șerpi Anaconda de până la cinci metri lungime, cămile, ponei și bizoni americani.

Uimirea publicului va fi cu atât mai mare cu cât, dresorii vor aduce în arenă elefanți de până la cinci tone care vor realiza cascadorii diverse. "Rani, super-elefențica circului face genoflexiuni cu dresorul ei în cârcă și stă până și în cap. Trucurile îi vor fascina în special pe copii", a explicat Tommy, gazda spectacolului. Lucruri inedite vor face și hipopotamii, dar și cămilele aduse din deșert.

Distracție cu pirați și acrobați

Cei mici vor face cunoștință chiar din această seară de la ora 20.00, cu personaje de poveste precum Pirații din Caraibe. Pentru ei vor veni în scenă Jack Sparow și prietenii săi. Ei se vor juca cu reptile, fără să poarte niciun echipament de protecție. Din spectacol nu vor lipsi nici poneii și o girafă. Voia-bună va fi întreținută de clovni, iar suspansul va fi asigurat de dresorii de lei și tigri.

Circarii vor rămâne în Bacău până luni seară, timp în care vor pregăti câte două reprezentații pe zi. Una de la ora 17.00 și o alta de la ora 20.00. Prețul biletului este de 10 lei. Cei care doresc să se fotografieze cu animalele plătesc 20 de lei, iar pentru o vizită la menajeria circului  se mai plătesc cinci lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite