VIDEO: Hoții care au prădat agenția din Vlaicu s-au dat singuri de gol la un chef de lăutari, unde și-au dat dedicații: “Pentru cei mai tari spărgători de bănci!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cei doi hoți care au jefuit agenția Raiffeisen din cartierul Aurel Vlaicu, în urmă cu exact o săptămână de zile a primit în urmă cu câteva momente mandat de arestare preventivă penteu 29 de zile.

Este vorba despre Florin Ioan Stepan de 28 de ani din Arad. Acesta împreună cu un prieten bun de-a lui, Ciprian Valentin Vilcu de 31 de ani, au pus la cale planul iar vinerea trecută au reușit să fure 15.000 de lei. Fericiți de fapta comisă, cei doi tovarăși au plecat cu banii în stațiunea Moneasa, la o zi după jaf.

Anchetatorii spun că aici, bărbații au consumat băuturi alcoolice la un chef de lăutari, după care au început să-și dea dedicații: “Pentru cei mai tari spărgători de bănci din lume! Pentru prietenul meu care m-a luat cu el și m-a făcut bogat la spargerea băncii!”.

Polițiștii au reușit să pună mâna pe unul din hoții care au prădat agenția Raiffeisen

În acest mod, polițiștii au reușit să îl prindă pe unul dintre ei, Florin Ioan Stepan care astăzi a și primit un mandat de arestare pentru 29 de zile. “Bărbatul și-a recunoscut fapta. Urmează să-l găsim și pe cel de-al doilea făptaș”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Al doilea hoț are 31 de ani, se numește Ciprian Valentin Vilcu (foto) și a fost dat în urmărire generală.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite