UPDATE Un cântăreţ a fost înjunghiat de un interlop în parcarea unui mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Vesa (stânga) l-a înjunghiat pe cântăreţul de manele One Dinescu Foto criticarad.ro
Daniel Vesa (stânga) l-a înjunghiat pe cântăreţul de manele One Dinescu Foto criticarad.ro

Un cântăreţ arădean a fost înjunghiat de un interlop în parcarea mall-ului Atrium din Arad. Altercaţia a izbucnit într-o sală de jocuri de noroc şi a continuat în parcare.

UPDATE: Procurorii au declarat că cei doi era băuţi şi că cel care ar fi lovit primul este cântăreţul. Vesa are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale. El a fost arestat preventiv, luni dimineaţă, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor. Cântăreţul a fost operat şi este în stare stabilă. Medicii spun că acesta avea o plagă înjunghiată în abdomen. 

Stire iniţială:

Incidentul a început duminică dimineaţa, într-o sală de jocuri, acolo unde cântăreţul Ioan Dinescu (One Dinescu) juca la un aparat. A jucat aproximativ 1.000 de euro şi aştepta să prindă potul. Interlopul Daniel Vesa era în sală şi a văzut că se apropie momentul în care poate fi luat marele premiu, aşa că l-a luat la palme pe cântăreţ şi s-a pus el la aparatul de joc.

Un agent de pază a văzut incidentul şi a intervenit, scoţându-i pe cei doi în parcarea mall-ului. Acolo altercaţia a luat amploare, Daniel Vesa a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe cântăreţ în abdomen. Agentul de pază a fost şi el, la rândul lui, rănit, superficial.

Cântăreţul Ioan Dinescu a fost transportat la SpitaluL Judeţean Arad şi este într-o stare critică. Agresorul a fugit de la locul faptei, însă s-a predat ulterior la o secţie de Poliţie.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost depistat autorul şi anunţat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a declarant Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, urmând  ca Vesa Daniel Florin să fie audiat şi să se stabilească şi încadrarea juridică a faptei.

Vă mai recomandăm: Trei interlopi din Galaţi, reţinuţi de poliţişti. Indivizii voiau să jefuiască şi să snopească în bătaie un comerciant

Cum făcea interlopul Fane Caran bani în puşcărie din denunţurile „fraierilor“: „Toată lumea se corupe la bani“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite