UPDATE Rudele elevului bătut de fratele unui coleg au depus plângere la poliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia băiatului agresat
Familia băiatului agresat

Familia lui Bogdan Potra, elevul bătut fără milă de fratele unui coleg de liceu s-a prezentat ieri la sediul Poliției din localitatea Ghioroc și a depus o plângere penală pe numele agresorului.

Valentin Lăcătiş, de 22 de ani, cel care a lovit cu bestialitate un copil de 17 ani, riscă să facă puşcărie dacă victima sa va avea nevoie de mai mult de 60 de zile de îngrijiri medicale.

“Mănâncă numai cu paiul. Vă dați seama că nu am de gând să renunț. Băiatul care mi-a desfigurat fiul trebuie să plătească pentru fapta sa”, sunt cuvintele Nicoletei Potra, mama băiatului agresat.

Tânărul de 17 ani, elev la Liceul Vasile Juncu din Comuna Miniş, care a încăsat bătaia de la fratele colegului și-a scos ieri și un certificate medico-legal.

“În funcție de numărul total de îngrijiri medicale, vom putea încadra fapta agresorului. Acestuia i s-a întocmit un dosar de cercetare penală și riscă până și pedeapsa cu închisoare”, a declarat Florin Ioan, agent principal la Secția de Poliție Ghioroc.

Totul a început dintr-o mică ceartă dintre Bogdan și colegul lui din clasa a IX-a. „Bogdan i-a spus în glumă să îşi ia căciula de pe ochi. Colegul său l-a înjurat şi s-au împins, după care a plecat fiecare la clasă, însă a urmat râzbunarea”, a povestit mama tânărului, Nicoleta Potra.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite