Un tânăr şofer român a murit la volan, pe autostrada M0, în Ungaria. Victima făcea parte din galeria echipei UTA

0
Publicat:

Șoferul român, care a murit la volan, în urmă cu câtea zile, în timp ce conducea pe autostrada M0, din Ungaria, era fan înfocat al echipei UTA. Camarazii din peluză vor acum să ajute familia. 

Alex era nelipsit de la meciuri FOTO ULTRAS Arad II
Alex era nelipsit de la meciuri FOTO ULTRAS Arad II

Conform presei din Ungaria, tânărul transporta teste Covid. Potrivit publicaţiei Blikk, duba condusă de tânărul de 29 de ani a rulat haotic, înainte să se oprească.

Martorii au văzut doar cum duba românului încetineşte şi cum, după aproape o sută de metri în care rulează haotic, se opreşte într-un parapet. Ceilalţi şoferi au sunat imediat după ajutor, iar paramedicii sosiți la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 40 de minute.

Din păcate, fără succes, tânărul de 29 de ani fiind declarat decedat. Din informațiile pe care le aveam cauza a fost: infarct. Publicația din Ungaria mai scrie că șoferul a ridicat marfa din Slovacia și se îndrepta spre România.

Nelipsit de la meciurile Bătrânei Doamne 

Alexandru Beldea a fost un tânăr foarte iubit de cei din galeria echipei UTA. Unii dintre camarazii săi din galerie și-au pus la profil poza lui și au scris mesaje de condoleanțe. 

Un ultim omagiu pentru un utist care cândva era prezent în orice deplasare...Ne luăm astăzi adio de la un camarad pentru care nu au contat niciodată kilometrii sau problemele când venea vorba de UTA. A fost un exemplu de pasiune și dăruire care, din păcate, ne-a părăsit mult prea devreme pentru a lua loc în peluza din ceruri alături de prietenii săi vechi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Beldea Alexandru (1995-2024)” este mesajul postat pe pagina de Facebook Ultras Arad II.

Suporterii UTA-ei mai anunță că sâmbătă, cu ocazia partide cu Sepsi Sfântu Gheorghe, se vor aduna bani pentru repatrierea trupului lui Alexandru. Costurile sunt prea mari pentru a le putea suporta familia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite