Detalii șocante despre sfârșitul tânărului de 25 de ani din Capitală, găsit fără suflare în scara blocului

0
Publicat:

Ofițerii Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei sunt în stare de alertă după ce trupul fără viață al unui tânăr a fost găsit, sâmbătă spre duminică noapte, în scara unui bloc din cartierul Aviației.

ilustratie politie jpg

Acesta și-ar fi vizitat un prieten și, potrivit vecinilor, între cei doi ar fi avut loc un scandal monstru. Criminaliștii au găsit pe corpul victimei urme de violență, iar legiștii par să confirme ipoteza unei crime, notează știrileprotv.ro. 

Tânărul de 25 de ani, cunoscut drept consumator de substanțe interzise, a fost găsit într-o scară de bloc din cartierul Aviației, aproape de ieșire.

Pietenul victimei a sunat la 112 și a anunțat autoritățile că prietenul său zace în casa scării și crede că nu mai e în viață, iar echipajul de prim ajutor venit nu a făcut altceva decât să constate decesul. 

Dimineață, ofițerii de la omoruri au început ancheta. Au aflat de la vecini despre cearta care ar fi izbucnit între gazde și oaspetele lor. Prietenul victimei, care nu are nicio explicație pentru cele petrecute, a fost dus la audieri. Legiștii susțin chiar că tânărul ar fi avut parte de o moarte violentă, cel mai probabil survenită după o ploaie de pumni dar și după o cădere pe pardosea. Așa că s-a conturat ipoteza unor lovituri cauzatoare de moarte, notează sursa citată.

Victima venise în vizită la prietenul său, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele acestei uși.

Ofițerii de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei vor să afle dacă în acest apartament a avut loc un conflict între cei doi care s-ar fi soldat apoi cu o altercație care să ducă la decesul victimei.

Polițiștii vor analiza și imaginile surprinse de o camera de supraveghere plasată la același etaj cu locuința în care s-a aflat tânărul preț de câteva ore.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, acesta ar fi fost scos pe brațe inconștient și dus la parter unde ar fi fost abandonat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite