Un minor şi un adult au distrus mobilierul unui bar aflat pe strada Octavian Goga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mobilierul unui bar situat pe strada Octavian Goga din municipiul Arad a fost distrus de către un minor în vârstă de 15 ani și un bărbat de 32 ani,  care se aflau sub influența alcoolului.

Aceştia au fost nemulțumiți de faptul că nu au mai fost serviți cu băututuri alcoolice.

„La faţa locului, jandarmii au găsit localul cu mobilierul distrus. Din declaraţiile martorilor a rezultat faptul că două persoane, aflate vizibil în stare de ebrietate, au distrus obiectele aflate în cale, pentru faptul că nu au mai fost servite cu băuturi alcoolice, iar apoi au fugit. Jandarmii au pornit în căutarea lor, cunoscându-le identitatea din declaraţiile martorilor. În scurt timp, cele două persoane au fost găsite pe o stradă în apropiere. În faţa jandarmilor, L.C. în vârstă de 15 ani, şi Vasile C., în vârstă de 32 de ani, fără ocupaţie, ambii din Arad, au recunoscut cele întâmplate“, spune Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Patronul localului distrus a depus plângere împotriva celor doi. Minorului i-au fost luate declaraţii în prezenţa mamei. Jandarmii le-au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite