Un egiptean şi doi afgani au încercat azi noapte să treacă fraudulos frontiera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră arădeni se confruntă cu tot mai mulţi migranţi
Poliţiştii de frontieră arădeni se confruntă cu tot mai mulţi migranţi

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat azi noapte trei bărbaţi, un egiptean şi doi afgani care au încercat să treacă ilegal frontiera spre Europa de vest.

Azi noapte, la vama Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat o persoană de sex masculin care s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate eliberată de autorităţile olandeze.

Poliţiştii au sesizat că între persoana prezentă în punctul de trecere a frontierei şi cea din fotografia documentului de identitate există diferenţe de fizionomie şi au început cercetările.

Astfel, au constatat că bărbatul este din Egipt şi se numeşte Ragab M., în vârstă de 45 ani.

Egipteanul a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România l-a obţinut de la o persoană necunoscută, contra sumei de 400 euro în România.

Ragab M. vroia să ajungă în Olanda şi a recurs la această metodă deoarece nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen.


Tot azi noaptea şi poliţiştii de frontieră de la Curtici au reţinut două  persoane, cetăţeni din Afganistan, care încercau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

Patrula de supraveghere a frontierei a reţinut două persoane de sex masculin care încercau să treacă ilegal din România în Ungaria.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi bărbaţi sunt cetăţeni din Afganistan cu vârste de  19 şi 16 ani şi intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite