Ţepar cu joburi în Italia a abandonat zeci de persoane la intrarea în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În căutarea unui loc de muncă departe de patria mamă, cărăuşii de mână de lucru dau tun după tun, lăsând cu buza umflată şi cu gaură în bugetul personal, zeci de românaşi care încearcă să ia calea Occidentului.

Este cazul unui bărbat din Caraş Severin, care, prostind prostimea cu mirajul joburilor bine plătite în Italia, a ţepuit zeci de persoane, abandonându-le la intrarea în Arad. Cel care a sesizat poliţia arădeană legat de acest caz a fost chiar unul dintre păgubiţi.

Jan B., de 50 de ani din Hunedoara a dat alarma în Poliţia din Arad, după ce, împreună cu alţi 40 de hunedoreni, alături de câţiva timişoreni au fost înşelaţi de Milan J., 44 de ani, care le-a promis tuturor locuri de muncă în „Cizmă”.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Milan J. acestora le-a promis că îi duce în Italia, unde le va găsi locuri de muncă contra sumei de 120 euro, bani pentru transport, şi a unui comision de 400 euro, sume pe care persoanele din Hunedoara şi Timiş urma să le plătească ulterior”, a spus Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad.          

Cei 40 de ţepuiţi au fost transportaţi până la intrarea în Arad, unde Milan J. a încasat de la fiecare 120 de euro, după care a coborât cu pretextul că trebuie să se ocupe de asigurările de sănătate, după care dus a fost.

Pe numele ţeparului, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru înşelăciune.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite