Studenţii angajaţi de primărie au pornit să-i ia la întrebări pe arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sondajul de opinie privind mobiliatea arădenilor, prima etapă a studiului de trafic care se realizează în Arad din fonduri europene, a început.

Locuitorii Aradului sunt invitaţi să răspundă la întrebări referitoare la numărul de deplasări zilnice şi la mijloacele de transport folosite, în cadrul unui sondaj care se desfăşoară în aceste zile cu sprijinul studenţilor Universităţii Aurel Vlaicu.  


Pentru colectarea datelor, echipe de studenţi vor vizita 10% din familiile arădene şi vor număra zilnic vehiculele care circulă prin mai multe intersecţii din oraş.


Cetăţenii municipiului sunt rugaţi să acorde sprijin operatorilor sondajului care îi vor vizita  pentru completarea chestionarelor. Precizăm că vizitele în gospodării se desfăşoară între orele 19-21 iar operatorii sondajului vor purta veste inscripţionate şi legitimaţii”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al primăriei Arad.


Săptămâna viitoare, echipe de studenţi sprijiniţi de Poliţia Rutieră vor aplica chestionare şi şoferilor aflaţi în trafic.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite