Se va înfiinţa Academia Arădeană de Lideri. Vor avea loc cursuri şi workshop-uri.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Mişcarii Arădeane au anunţat lansarea proiectului „Academia Arădeană de Lideri”, ca soluţie împotriva incompetenţei, pe termen lung. Astfel, până în data de 6 iunie va avea loc promovarea acestuia.

Aceştia spun că în ultima perioadă au scăzut standardele de calitate. 

„Întreaga Românie, dar mai cu seamă comunitatea arădeană, a fost martora unui ultim deceniu lipsit de viziune şi de responsabilitate, care a dus ţara noastră într-o profundă criză economică, politică şi morală. Generaţia actuală de aleşi politici s-a dovedit a fi mai coruptă şi mai mincinoasă decât defuncţii ei idoli comunişti. Aradul este dominat de foarte mult diletantism şi mediocritate în toate domeniile de activitate. Nivelul şi standardele de calitate au scăzut foarte mult, în toate domeniile”, spune Adela Cristea, reprezentantă a Mişcării Arădene.

Aceasta mai spune că proiectul, anunţat încă de la sfârşitul anului trecut, intră în ultimele faze de pregătiri pentru a-i primi pe cei cu stofă de lideri, pe cei care ţin cont de adevăratele valori ale oraşului şi nu de oportunităţile politice vremelnice. Seria de cursuri, workshop-uri şi programe de practică vor fi derulate sub forma unei şcoli de talente, pe perioada a 2 ani şi jumătate.

Programul va pregăti arădenii care sunt interesaţi să devină vârfuri în domenii ca administraţie, jurnalistică, politică, educaţie şi nu numai.
Curricula modulelor de curs lunare este dezvoltată pe teme de administraţie, legislaţie, management şi organizare, cu accentul pus pe leadership şi comunicare.

Numărul de locuri în program este limitat la maxim 20 de participanţi permanenţi şi încă 5 persoane care vor primi acces parţial la anumite faze ale proiectului.

La finalul programului, participanţii vor susţine un examen final, constând într-o lucrare de dizertaţie, pe o temă la alegere, care va constitui „Contractul lor cu Aradul”.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite