Scandal dintre un vânzător şi un client. Vânzătorul a ajuns la spital după ce a fost ameninţat şi lovit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Cumpărătorii unui complex comercial din Arad au trăit, ieri, clipe de spaimă după ce o altercaţie a izbucnit între un vânzător şi un client. Conform unor martori, totul a început după ce clientul a tre­cut prea aproape de un stand cu marfă de unde a deteriorat fără să vrea mai multe obiecte care au căzut pe jos.

Aşa cum era de aşteptat, vânzătorul i-a cerut socoteală şi a încercat să îşi recupereze paguba. Între cei doi a izbucnit un scandal, iar cearta dintre cei doi a degenerat. Se pare că atunci, clientul a luat un cuţit de pe un stand şi a rănit vânzătorul. Cei care au asistat la întreaga scenă au cerut ajutorul jandarmilor.

„Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa locului unde au identificat o persoană care a reclamat faptul că a fost rănită cu un obiect înţe­pă­tor. Jandarmii au solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă care, sosit de urgenţă, a acordat primul ajutor”, a declarat căpitan Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.

Agresorul a fost reţinut de către cei care s-au aflat, în momentul altercaţiei, la faţa locului. În urma verificărilor,  oamenii legii au stabilit că este vorba de o persoană de 21 de ani, domiciliat în municipiul Arad, fără antecedente penale.

În prezent se fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite