Sărbătoarea berii se va desfăşura în două weekenduri. Oktober Bier Festival a ajuns la a doua ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Arad organizează a doua ediţie a sărbătorii berii Oktober Bier Festival, care va avea loc în Piaţa Avram Iancu în zilele de 17-19 octombrie şi 24-26 octombrie 2014.

În cadrul Oktober Bier Festival arădenii sunt invitaţi să deguste un sortiment divers de bere şi de preparate culinare bavareze şi să se bucure de atmosfera specifică sărbătorilor berarilor, în decor tradiţional şi acorduri de fanfară. 

„Prima ediţie pe care am organizat-o anul trecut a avut succes în rândul arădenilor şi de aceea am dorit să prelungim  bucuria, organizând evenimentul în două week-end-uri. Împreună cu colaboratorii noştri am demonstrat că un festival popular poate avea ţinută şi bun gust, lucruri care au fost foarte apreciate de concetăţenii noştri. Dorim ca, pas cu pas, să creştem acest eveniment pentru publicul arădean”, a declarat .Ovidiu Moşneag, preşedintele Comisiei de Buget-Finanţe a Consiliului Local Municipal Arad.

Vă mai recomandăm: Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din România, vine la Braşov cu multe surprize

FOTO VIDEO A început Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din România. O paradă spectaculoasă a deschis evenimentul

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite