Revolta unei mame care şi-a găsit copilul cu nasul spart la şcoală: „Învăţătoarea îmi tot repeta că «s-a aruncat» pe scări“

0
0
Copilul a fost lovit la nas şi cap FOTO Facebook
Copilul a fost lovit la nas şi cap FOTO Facebook

Mama unui băieţel de 6 ani din Arad a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care spune că şi-a găsit copilul plin de sânge la şcoală. Femeia susţine că explicaţiile oferite de învăţătoare au fost, de fapt, minciuni. Oficialii şcolii au anunţat că au început o anchetă internă.

Laurenţia Ahmad Khan, mama copilului rănit, spune, în postarea de pe Facebook, că a fost chemată la şcoala unde învaţa copilul ei (Şcoala Gimnazială din Zădăreni) de învăţătoarea care i-a spus că fiul ei a căzut pe scări.

„În data de 4 decembrie, ora 10 dimineaţa. Atunci, mi s-a spus că al meu copil a picat şi nu e bine şi să merg la şcoală. Când am intrat în clasă, copilul meu era întins pe o bancă, cu ceva stil pernă de scaun sub capul lui. Era lovit la nas şi cap, plângea, ţinea ochii închişi, avea urme de sânge... Nu putea deschide ochii. Îl întrebam daca mă vede, îmi răspundea repetitiv «două fetiţe, două fetiţe m-au împins». Învăţătoarea îmi tot repeta că s-a «aruncat» pe scări”, este o parte din mesajul postat.

copil lovit

Femeia mai spune că a ajuns cu copilul la spital, unde a fost internat imediat. „Ni s-a adus un recipient pentru vomă şi eram întrebaţi mereu cum suntem, de către medici şi asistente (pe aceasta cale le mulţumesc din tot sufletul). Am fost internaţi luni, marţi şi miercuri... Miercuri după amiază am ajuns acasă.... Pe drum copilul a început să se văite că îl doare burta.... Ajunşi acasă, urla de durerile de burtă, plus voma. Am luat din nou legătura cu medicul nostru care ne-a spus ce să facem. Copilul a dormit 16 ore încontinuu... Îi dădeam medicamente prescrise pentru somn, cele prescrise de domnul doctor! Joi s-a trezit foarte rău. Vineri ne-a văzut pediatra copilului. Ni s-a spus să rămânem acasă până după vacanţa de Crăciun... Deci copilul nu era bine. Am fost şi la psiholog în aceeaşi zi”, mai descrie mămica pe Facebook.

Legat de acest incident, Alexandru Popa, directorul Şcolii Gimnaziale din Zădăreni, spune că a fost demarată de către ei o anchetă internă în şcoală.

„Un elev ne-a spus că l-a văzut pe băiat cum a încercat să sară peste trepte şi a căzut, lovindu-se la nas. Chiar atunci s-a mers în toate cele patru clase din şcoală pentru ca băiatul lovit să identifice fetele care l-au împins, că aşa susţine mama lui. Însă băiatul nu a putut confirma că una dintre fetele din clasele vizitate să fi făcut acest lucru. Până în momentul de faţă, noi nu am primit la şcoală nicio plângere şi de asemenea nici la inspectorat nu am fost anunţat că s-ar fi depus”, a declarat directorul.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Tânăr bătut de şoferul unui microbuz pentru că i-a cerut să nu fumeze în maşină. Şoferul conducea sub influenţa alcoolului

Învăţătoare acuzată că a bătut zeci de copii. Un elev de 10 ani a ajuns la spital cu atac de panică

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite