Primul multiplex din oraş îşi deschide porţile la jumătatea acestei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult aşteptatul multiplex se va deschide în două săptămâni. Cinema City va inagura vineri, 17 septembrie, primul cinematograf modern din Arad, un multiplex amplasat în incinta centrului comercial Atrium Center.

Noul multiplex Cinema City Arad va aduce amatorilor de filme din oraş zece săli de cinema dotate cu cele mai moderne tipuri de echipamente, care garantează o imagine şi un sunet de înaltă calitate.

Odată cu noul cinematograf, arădenii vor avea ocazia să experimenteze tehnologia 3D digital chiar la noi în oras.

Spectatorii vor beneficia şi de un bufet de unde vor putea fi cumpărate gustări (popcorn, nachos, dulciuri) şi băuturi răcoritoare, şi de o cafenea în incintă.

Cinema City Arad va oferi vizitatorilor din Arad şi din zonele învecinate posibilitatea de a viziona cele mai noi filme, simultan cu lansarea lor la nivel naţional, şi va difuza săptămânal premiere şi avanpremiere.

“Cinema City din Arad va fi cel mai mare din vestul țării, mai mare și ca cel din Oradea. Din păcate nu ne-am putut ține de promisiune, astfel că cele zece săli se vor deschide abia la jumătatea acestei luni”, a declarat Adina Călinescu, city manager la Atrium Center.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite