Preţul meniului de Paşte cu bucate autohtone va ajunge la 200 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ouă încondeiate, dulciuri, şuncă de porc şi cârnaţi proaspeţi îi aşteaptă pe arădeni la Târgul de Primăvară deschis în această dimineaţă. Pe platforma din faţa primăriei şi pe strada Romul Veliciu au fost instalate 35 de căsuţe, iar circulaţia a fost închisă.

Aproximativ 200 de lei trebuie să scoată din buzunar arădenii pentru bunătăţile puse pe masa de Paşte. Calculul l-au făcut comercianţii de produse specifice, care îi invită pe arădeni să-şi facă cumpărăturile la Târgul de Primăvară deschis în această dimineaţă pe platoul din faţa primăriei şi pe strada Romul Veliciu, unde circulaţia rutieră a fost oprită până după Paşte. Din cele 35 de căsuţe din lemn instalate la târg, cea mai atrăgătoare este cea cu mezeluri proaspete.


„Avem cârnaţi de casă, costiţă de porc, şuncă şi toate mezelurile specifice sărbătorii de Înviere. Pentru prânzul din ziua de Paşte, cheltuiala se va ridica la aproximativ 200 de lei, bani în care se includ şi ouăle roşii, cozonacul şi dulciurile”, a spus Ana Ciun, comerciantă. La Târgul de Primăvară, arădenii pot găsi ouă încondeiate cu motive populare, decoraţiuni spe­cifice de Paşte, obiecte de anticariat, dar şi cozonaci şi produse de sezon. „La târg va fi amenajat şi un ţarc, unde copiii vor putea admira cele mai frumoase exemplare de iepuri”, a spus Corina Drăghici, purtător de cuvânt la Primăria Arad. Târgul de Paşte va fi deschis până pe 26 aprilie, dată la care se va redeschide şi traficul rutier de pe strada Romul Veliciu.

Pentru prânzul din ziua de Paşte, cheltuiala se va ridica la aproximativ 200 de lei.
Ana Ciun, comerciantă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite