Poliţiştii de frontieră din vest se pregătesc pentru afluxul de persoane care vor intra în ţară în aceste zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi la vama Nădlac va fi aglomerat de sărbători FOTO arhivă
Şi la vama Nădlac va fi aglomerat de sărbători FOTO arhivă

Poliţiştii de frontieră din vestul ţării se pregătesc pentru a face faţă valului mare de călători care vor intra în ţară în aceste zile.

Este vorba despre românii care lucrează în ale ţări şi care revin acasă pentru minivacanţa de 1 Mai şi Sărbătorile Pascale.

„Se vor lua măsuri speciale de suplimentare a numărului personalului care desfăşoară activitatea în punctele de trecere frontierei, şi, de asemenea, dacă va fi nevoie, se va mări numărul arterelor de control, atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe cel de ieşire. În vederea evitării aglomerărilor ce pot apărea din cauza suprasolicitării, din punct de vedere al tranzitului, principalelor puncte de trecere de la frontiera cu Ungaria, poliţiştii de frontieră le recomandă tuturor participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră comune existente la graniţă”, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

La frontiera româno-ungară pot fi folosite punctele de trecere din judeţul Timiş – Cenad-Kiszombor, judeţul Arad – Nădlac-Nagylak, Turnu-Batonnya, Vărşand-Gyula, judeţul Bihor – Salonta-Mehkerek, Borş-Artand, Valea lui Mihai-Nyirabrany, Săcuieni-Letavertes şi judeţul Satu Mare – Urziceni-Vallaj, Petea-Csengersima.

Mai puteţi citi: 3.000 de poliţişti vor supraveghea punctele vamale în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Sesizări la 021/9590

Moldova: UE îşi mută frontierele pe Nistru

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite