Un pensionar din Arad a plătit 600 de lei unui fals angajat al unui furnizor de energie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pensionar din Arad a fost păcălit de un bărbat care s-a dat drept un angajat al unui furnizor de energie electrică și a plătit peste 600 de lei, sub pretextul că i se va încheia un nou contract, scrie Agerpres. 

Pensionar păcălit / Foto: Arhivă
Pensionar păcălit / Foto: Arhivă

Suspectul de 37 de ani a fost reținut de poliție. El este din localitatea Şagu, iar victima sa locuieşte în oraşul Ineu, aflat la o distanţă de 70 de kilometri.

„Atribuindu-şi calitatea de angajat al unei societăţi comerciale furnizoare de electricitate, şi-ar fi însuşit 635 de lei de la un septuagenar din Ineu, pentru a-l ajuta cu contractul de furnizare de energie electrică. În colaborare cu poliţiştii municipiului Arad, bărbatul a fost identificat şi ulterior depistat pe raza localităţii Sântana. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, poliţiştii continuând documentarea activităţii sale infracţionale", a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliția a recomandat populației să nu permită accesul în locuință oamenilor „care vin să prezinte diverse promoţii sau produse la preţuri imbatabile, în scop caritabil sau pentru efectuarea unor sondaje de opinie". 

În cazul în care persoanele deschid ușa unor oameni care pretind că reprezintă o instituție, se recomandă verificarea documentelor de identitate, dar și a celor de serviciu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite