Oamenii ale căror case au fost inundate în urmă cu o săptămână nu au scăpat nici acum de coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu o săptămână, oamenii din mai multe localităţi arădene se uitau neputincioşi cum apa le inundă curţiile, pe urmă au fost martorii măsurătorilor şi analizelor făcute atât de către autorităţi, cât şi de către cei de la asigurări, iar acum aşteaptă să vadă dacă cineva îi va despăgubi.

„S-au verificat în teren pagubele produse de inundaţiile din data de 30 iulie. Au fost afectate 61 de locuinţe, 33 de ateliere şi 32 de pivniţe”, spune Ramona Creţu, purtător de cuvânt al Prefecturii Arad.

Opt dintre gospodării au un grad de afectare ridicat, iar oamenii aşteaptă să vadă daca cineva îi va despăgubi. Oamenii spun că au trăit clipe de groază, care continuă şi acum. Grădinile sunt încă pline de apă, iar în case totul este răvăşit.

„Tot parchetul este umflat, iar în pereţi este şi acum apă. Casa mea este toată întoarsă. În grădină nu mai am nimic. Nu puteam ieşi din casă de apă. Cum sunt singură, m-au ajutat vecinii. Animale nu am avut, decât o găină care s-a înecat. Trăiesc de atunci clipe de coşmar. Îmi este frică să mai stau în casă. Nici nu ştiu cât este paguba. Au venit să facă evaluări atât de la prefectură, cât şi de la asigurări”, spune Dorina Cociuba, de pe strada Traian, din Pâncota.

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte ce spun oamenii afectaţi de inudaţii, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite