O fostă ziaristă ocupă funcţia de director adjunct în cadrul Centrului Municipal de Cultură Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţia de director executiv adjunct în cadrul Centrului Municipal de Cultură Arad, structură nou înfiinţată cu scopul de a susţine activităţile pentru depunerea candidaturii oraşului în vederea obţinerii titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, dar şi de a dezvolta programe şi proiecte culturale în oraş este ocupată de Ramona Creţu.

Aceasta are 34 de ani şi a activat ca ziarist la diverse publicaţii locale, după care a fost angajată la Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Municipiului Arad.

Ramona Creţu spune că după o activitate de peste 10 ani în administraţia publică, această funcţie este cu siguranţă o nouă etapă profesională şi vine ca o confirmare a muncii pe care a desfăşurat-o până acum atât la Consiliul Judeţean Arad, Prefectura Arad cât şi la Primăria Arad.

Lucrez de 13 ani în administraţie. Împreună cu echipa Centrului Municipal de Cultură ne vom concentra atenţia pentru crearea şi organizarea de evenimente în parteneriat cu Primăria Arad. Desigur, toate aceste acţiuni vor fi gândite şi orientate pentru pregătirea candidaturii Aradului pen­tru competiţia Capitală Europeană a Culturii în anul 2021”, a declarat Ramona Creţu.

Postul de director executiv  al insituţiei este ocupat de Dana Pădurean-Andreica.

Vă mai recomandăm: Medicul Constantin Adochiţei a rămas fără funcţia de director al Spitalului Militar din Focşani

Directorul SPAS Baia Mare, Bogdan Gavra va ataca în instanţă decizia ANI de constatare a stării de incompatibilitate

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite