O delegaţie română a participat la Zilele Oraşului Totkomloş din Ungaria / Foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegaţie formată din oficialităţi, creatori şi realizatori de obiecte de artizanat din lemn în miniatură, din Nădlac au participat în acest weekend la Zilele Oraşului Totkomloş din Ungaria.

Delegaţia din Nădlac a fost foarte bine primită de locuitori şi de autorităţile publice locale datorită unei colaborări foarte bune existente de ani de zile şi datorită unor proiecte derulate de ambele oraşe cu rezultate deosebite pentru lociutori.În prezenţa tuturor delegaţiilor oraşelor înfrăţite cu oraşul sărbătorit Totkomloş, la casa Tradiţiilor a fost „tăiată panglica” şi a avut loc vernisajul Expoziţiei sub genericul „Fără Frontiere”.

image

Au fost de faţă toţi primarii care au avut standuri în expoziţie şi care au prezentat pe scurt câteva aspecte din localităţile din care au venit precum şi tradiţiile culturale care vor fi continuate într-o Europă unită şi unde toţi vom avea aceleaşi drepturi pe linia culturii naţionale şi ale UE.

“Am putut asculta programul prezentat de micii suflători din Totkomloş, formaţiile de dansuri populare care au urcat pe scenă, un frumos program de operete precum şi formaţiile de muzica uşoară şi pop care au prezentat concertul prevăzut în program, activităţi care au atras un numeros public atât din oraşul Totkomloş cât şi din localităţile apropiate”, a declarat Gheorghe Suciu, participant şi creatorul pieselor de artizanat expuse.

image

Programele prezentate au purtat amprenta calităţii şi a profesionalismului celor care s-au străduit să ne prezinte ceva frumos şi plăcut.A fost o după amiază şi o seară minunată pe care am petrecut-o în compania organizatorilor, a cântecului şi a muzicii care a încântat pe toată lumea, o seară pe care nu o vom putea uita prea repede.

image

"Duminică vom fi din nou prezenţi în oraşul Totkomloş pentru a participa, în continuare, la tot ceeace organizatorii s-au strădiut să pregătească şi să ne prezinte. Vom reveni şi cu alte amănunte de la faţa locului în zilele următoare", a adăugat Gheorghe Suciu din Nădlac.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite