Lumânările-desert care îți fură privirile. Sunt create de o mamă și fiica ei FOTO VIDEO

0
Publicat:

O mamă și fiica ei din Arad fac lucruri-unicat care atrag toate privirile. Este vorba despre lumânări parfumate de toate formele și culorile. Partea interesantă este că toate arată ca niște deserturi delicioase.

Lumânările arată ca niște deserturi FOTO arhivă personală
Lumânările arată ca niște deserturi FOTO arhivă personală

Astfel, Gabriela Hettmann și fiica ei, Daria Pica, s-au pus să adune informații pe care mai apoi le-au pus în practică.  

Lumânările parfumate au fost nelipsite din casa noastră, mi-au plăcut dintotdeauna și acest lucru l-a moștenit și fiica mea. Totul a început în urmă cu 4 ani din dorința de ne crea lumânările pe gustul nostru, am început să căutăm informații, să testăm, să vedem ce se află în spatele produsului finit”, mărturisește Gabriela Hettmann, creatoarea unui magazin.

Studentă la medicină 

Fiica ei, care o ajută la lumânări, este studentă în anul al II-lea la medicină și spune că realizarea acestora este modul ei de a se recrea.

Toate aceste creații ale celor două arădence seamănă cu delicioase deserturi - unele nelipsite de pe mesele petrecăreților.

Pe lângă faptul că este o pasiune comună, este și un mod de a petrece timp de calitate mamă-fiică. Dariei îi place să facă deserturi, de aici vin și modelele de lumânări create de noi”, mai dezvăluie Gabriela.

Lumânările sunt făcute din ceară de soia, sunt naturale și cele două folosesc diferite arome în funcție de sezon sau de cererea clienților.

Gabriela își prezintă produsele pe site-ul de socializare Facebook, însă colaborează și  cu mici magazine care încurajează producătorii locali.

Produsele sunt 100 % handmade cu aspect și miros încântătoare.

Fiecare lumânare este creată cu grijă și atenție, aducând în viața ta o atmosferă caldă”, mai adaugă Gabriela Hettmann.

Prețul produselor diferă în funcție de mărime. De exemplu, lumânări în pahare mărimea M se vând cu prețul de 55 de lei, iar mărimea L - cu 60 de lei. Cele mai mici se vând cu prețul de 25, respectiv 35 de lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite