Lucrările la reţeaua de canalizare din cartierul Bujac au fost finalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din cartierul Bujac au scăpat de coşmarul şantierului de introducere a canalizării. Constructorii, care s-au ocupat de aceste lucrări au terminat munca şi au predat canalizarea Companiei de Apă Arad, care se va ocupa de administrarea ei.

Constructorii au întâmpinat şi foarte multe probleme în timpul lucrărilor din Bujac, însă au reuşit până la urmă să ducă totul la final. Lungimea totală a canalizării menajere se întinde pe 37 de kilometri, iar  canalizarea pluvială are 33 de kilometri.

,,Până în prezent, au fost făcute 2.900 de racorduri la gospodăriile locuitorilor din Bujac. Două staţii de pompare deservesc canalizarea menajeră şi alte două staţii pe cea pluvială. Au fost asfaltate 72 de străzi, în lungime totală de 43,5 kilometri, şi toate trotuarele din cartier, care însumează 75 de kilometri”, spun constructorii.

Lucările au fost executate cu bani europeni.

„Am reuşit să atragem 40 de milioane de euro pentru lucrările de apă, canalizare şi asfalt în cele trei cartiere arădene, Bujac, Gai şi Sânicolaul Mic”, spune primarul Gheorghe Falcă.


AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite