Judeţul Arad a fost în topul locurilor de muncă oferite, pe tot parcursul anului 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În luna octombrie au fost peste 1200 de locuri de muncă vacante
În luna octombrie au fost peste 1200 de locuri de muncă vacante

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad anunţă că judeţul nostru s-a aflat multe luni în top la nivel naţional în ceea ce priveşte locurile de muncă disponibile.

„Numărul locurilor de muncă vacante la AJOFM Arad a crescut de la 600-700 în perioada ianuarie-aprilie până la peste 1.200 în luna octombrie 2014. Judeţul Arad s-a situat la nivel naţional în majoritatea ultimelor luni pe locurile 3-4 între judeţele cu cele mai multe locuri de muncă disponibile”, au spus cei de la AJOFM.

Aceştia au mai anunţat faptul că, pe parcursul anului curent, cele mai multe locuri de muncă disponibile au fost în domeniile industriei auto, a industriei textile, dar şi în vânzări.

Iar, pentru a aduce şomerii la cerinţele pieţei muncii, instituţia arădeană a organizat în 2014 o serie de cursuri de formare profesională în diverse ocupaţii şi calificări, cum ar fi: bucătar, coafură, instalator, operator introducere date, lucrător finisor în construcţii, contabilitate, inspector resurse umane sau lucrător în comerţ.

Vă mai recomandăm: Aradul oferă peste 300 de locuri de muncă. Află aici în ce domenii!

Peste 15.500 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Bucureşti. Cele mai puţine, în Mehedinţi

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite