În viziunea PP-DD anul 2013 va avea doar şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calendarul este ciuntit FOTO Claudia Untaru Creţu
Calendarul este ciuntit FOTO Claudia Untaru Creţu

Candidata PP-DD Arad pe colegiul deputaţial numărul 1, Gabriela Gyongy Mihuţ, şi-a tras un calendar în care apare alături de Dan Diaconescu, liderul de facto al partidului.

Numai că pe spatele acestei fotografii, unde este calendarul pentru anul 2013, vedem ceea ce cu greu şi-ar putea imagina cineva. În viziunea PP-DD anul viitor va avea doar şase luni şi se va încheia în 16 iunie.
La fel de ciudat este faptul că luna mai nu va avea 31 de zile, aşa cum este normal, ci 19 zile (!).

Fazele tari, vizavi de această candidată a Partidului Poporului Dan Diaconescu nu se opresc aici. Aceasta este trimisă de conducerea centrală a PP-DD pentru a candida în judeţul nostru. Se pare că iniţial Gabriela Gyongy Mihuţ dorea să candideze într-un colegiu din judeţul Hunedoara. Nu de alta, dar pe spatele fluturaşului electoral apare numele societăţii care a tipărit calendarul în cauză şi tot aici se specifică „comandat de PP-DD Hunedoara”.

De remarcat că nu mai puţin de cinci mii de astfel de calendare ciuntite au fost tipărite de candidata PP-DD pe colegiul deputaţial 1.

Cazul nu este singular în rândul candidaţilor PP-DD. Un candidat din zona Moldovei şi-a tras, la rândul lui, un calendar SF. În cazul acestui din urmă candidat, fiecare lună a anului viitor va avea 31 de zile (inclusiv februarie). Fiecare lună începe într-o zi de joi şi se sfârşeşte într-o zi de marţi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite